W ramach zajęć z języka hiszpańskiego uczniowie omawiali tematy związane z hiszpańską kuchnią. Przygotowali salmorejo – chłodnik z pomidorów wywodzący się z Andaluzji. Podany został z gotowanym jajkiem i szynką jamón. Uczniowie posmakowali również hiszpańskich oliwek.
![](https://szkola-mosty.pl/wp-content/uploads/2023/04/338122422_3470272879896967_1922843640616039909_n-768x1024.jpg)
![](https://szkola-mosty.pl/wp-content/uploads/2023/04/338369737_1257354388198463_3839994818529783284_n-768x1024.jpg)
![](https://szkola-mosty.pl/wp-content/uploads/2023/04/338391487_737966061448637_4173308695047786466_n-1024x768.jpg)
![](https://szkola-mosty.pl/wp-content/uploads/2023/04/338433441_3533872023513356_515480341417622214_n-1024x768.jpg)
![](https://szkola-mosty.pl/wp-content/uploads/2023/04/338514046_1224872961469061_8267960229302917404_n-768x1024.jpg)
![](https://szkola-mosty.pl/wp-content/uploads/2023/04/338580026_217419850941770_3246514460639999658_n-1024x768.jpg)
![](https://szkola-mosty.pl/wp-content/uploads/2023/04/338989832_1343746593139743_2431954037562556782_n-1024x768.jpg)